About us

A SMALL INTRO TO OUR OWN LOVE STORY.

“We love to dream and make plans and we believe as soon as you start dreaming together, reality begins.” Can’t wait to talk about your dreams !

Salutare!

Suntem Suzana si Ovidiu , un cuplu visator in cautare de aventuri si suntem incantati ca sunteti curiosi sa aflati mai multe lucruri despre noi pentru a intelege mai bine stilul nostru .

Locuim in Brasov, in apropierea unui deal cu paduri de conifere , care reprezinta sursa noastra de inspiratie si de conectare cu noi insine.

Suntem pasionati de calatorii, in special cele cu motorul , de exploratul muntilor si de statul la cort in cele mai salbatice locuri.Fiecare calatorie o privim ca pe un prilej de a ne depasii limitele si de a ne bucura de fiecare moment asa cum este el.

Iubim spontaneitatea , frumosul , simplitatea si ne place sa credeam ca pasiunea noastra pentru fotografie si film provine de aici.

Sursa noastra principala de inspiratie sunt acele momente sincere dintre voi doi si persoanele dragi voua , acele momente in care principala voastra grija este de a va bucura de prezent si de a lasa grijile deoparte.Credem ca cel mai important lucru este despre cum simtim lucrurile si mai putin despre cum arata ele.
Va incurajam sa va lasati purtati de val si sa traiti la maxim povestea voastra!
Pana la urma, iubirea voastra este tot ce conteaza cu adevarat.